In de media

Zo leuk, wanneer Schitterend Leven vermeld wordt in de media! Volgers die mijn gedichtjes delen, bloggers die mijn blog vermelden, tot mijn foto’s die gedeeld worden. En dat door mijn doel het leven wat meer te laten schitteren ♡

jul. 2016
Voor het UWV Perspectief schreef ik de blog ‘Je kunt meer dan je denkt’. 
Je kunt ‘m hier teruglezen.

nov. 2016
Mijn blog wordt genoemd in ‘Als je snoeit, waar ligt dan de focus‘ van de blog van Glimlach Eve :-)

dec. 2016
Ik mocht een blog schrijven voor bravedutchies.nl over mijn leven met een chronische ziekte. Dit artikel lees je hier terug. 

jan. 2017
Ik werd door zenzoekers geïnterviewd over wat mij zen maakt, n.a.v. mijn fietsreis door Nederland. Je kunt het interview hier teruglezen.

febr. 2017
Oostenrijktv.nl deelde een foto en een stukje tekst uit mijn blog op hun website (zie rechtsonder).

 

 

mrt. 2017
Manon van HOW YOU DOING stelde mij een aantal vragen, m.b.t. het visionboard dat ik begin dit jaar maakte. Over mijn dromen en doelen die ik hiermee heb gevisualiseerd. Dit heeft ze verwerkt in een blog, die je hier kunt lezen.
‘How you doing’ is overigens een hele inspirerende blog, welke volledig in het teken staat van het fenomeen ‘doen’. Dus zeker een kijkje waard  

jun. 2017
INTERVIEW | Een tijdje terug werd ik door STICHTING HOEZO ANDERS geïnterviewd over mijn leven met een beperking. Over dromen, de realiteit en mijn missie. Lees hier het interview.