Ik heb voor het eerst een lichtsessie mogen ervaren dankzij Aleid. Wat een bijzondere ervaring! Niet alleen ik werd er heerlijk ontspannen en zen van, ook mijn paard deed op afstand blijkbaar gezellig mee met de sessie. Zó bijzonder! Dankjewel Aleid, voor de inzichten én bevestiging!

Anouk - Paard & Intuïtie

Ik heb een hele fijne en inspirerende sessie met Aleid op de fiets gehad! Aleid heeft een hele prettige manier van leiding geven maar geeft ook ruimte om dat wat er is te laten zijn. En door haar afstemmen heeft ze mij precies dat wat ik nodig had verhelderd en benoemd.
Zou het iedereen aanraden! Héél mooi.

Anke

De lichtsessie bij Aleid was heel bijzonder en ontspannend. Ik was benieuwd of ik wel iets zou merken van de healing op afstand, maar toen de sessie begon, voelde ik meteen een tinteling door mijn hele lijf. De energie stroomde door mijn lichaam, ik kreeg het warm en alles werd lichter (ook al had ik mijn ogen dicht en was het buiten aan het regenen). Ik voelde me gedragen en heel krachtig. Wat ik speciaal vond, is dat Aleid na de lichtsessie haar ervaring met mij deelde en specifieke beelden van mij door had gekregen. Voor mij was dit een mooie bevestiging van het punt waar ik op dit moment in mijn leven sta. Dankjewel Aleid voor deze prachtige sessie.

Anne - Anne Neijnens Videomaker & verbinder

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat ik een lichtsessie van Aleid heb gehad. Mijn ervaring in het moment zelf was ultiem ontspannen. De inzichten kwamen daarna. Ik vond het heel fijn om zowel van te voren als naderhand het een en ander samen te bespreken en vanuit een ander perspectief te bekijken. Sowieso is Aleid een warmhartig mens, waarbij je je direct op je gemak voelt. Alles mag er zijn en alles is oké. Ondanks “de afstand” voelt het heel dichtbij en vertrouwd. Een absolute aanrader als je het mij vraagt! En ik kom sowieso bij je terug. Een topper ben je!

Imke

Wat een fijne ervaring met Aleid en het lichtwerk. Haar begeleiding is erg treffend en ze neemt uitgebreid de tijd voor je. Van een afstand voel je haar lieve kracht en wijsheid. Een aanrader!!

Tessie

Een paar weken terug heb ik een lichtsessie gekregen van Aleid, heerlijk! Ik viel heel snel in slaap, terwijl ik nooit zomaar overdag in slaap val. Zeker voor herhaling vatbaar, het gaf me rust. Dankjewel Aleid.

Renate

Ik heb paar weken geleden een licht sessie van Aleid mogen krijgen. Een fijne en ontspannen ervaring. Fijn dat je mij inzicht hebt gegeven in soms moeilijke situaties! Hier kan ik wat mee voor in de toekomst.

Marlot