Kerst: een tijd van gezelligheid, samenzijn met je dierbaren, warmte en verbinding. Voor mij persoonlijk, is het ook een periode van bezinning, stilstaan bij wat is geweest. Innerlijke reflectie en met een open blik, vooruitkijken op het nieuwe jaar. Zo vierde ik ook dit jaar weer kerst met mijn familie: kerstavond en 1e kerstdag bij mijn ouders thuis en tweede kerstdag met de hele familie (ooms en tantes + neven) bij mijn opa. Gedurende deze dagen heb ik een aantal foto’s gemaakt, waarbij ik de schitteringen heb weten vast te leggen. Wil je de sfeer van kerst nog even vasthouden? Ik heb de gezelligheid van kerst, vastgelegd in beeld. 

 

De gezelligheid van kerst

De gezelligheid van kerst

Bankhangen met mijn kerstsokken aan

de gezelligheid van kerst

 

De gezelligheid van kerst

Oeh.. krijg ik iets lekkers? :-)

De gezelligheid van kerst

Intens gelukkig met cadeau-papier ;-)

De gezelligheid van kerst

Als zussen op een rij.

De gezelligheid van kerst

de gezelligheid van kerst in beeld

de gezelligheid van kerst in beeld

de gezelligheid van kerst in beeld

de gezelligheid van kerst in beeld

De gezelligheid van kerst in beeld

De gezelligheid van kerst in beeld

De gezelligheid van kerst in beeld

De gezelligheid van kerst in beeld

De gezelligheid van kerst

De gezelligheid van kerst

De gezelligheid van kerst

De gezelligheid van kerstDe gezelligheid van kerst

De gezelligheid van kerst

 

En zo is kerst weer voorbij en naderen we de jaarwisseling! Hoe waren jouw dagen?