Ik ben Aleid, 32 jaar en met Schitterend Leven neem ik je mee op ontdekkingsreis.

Dit ben ikEen reis naar / in jezelf. Ik neem je mee in een wereld van schoonheid, licht en vele mogelijkheden. Inspiratie en betekenis, het is dichterbij dan je denkt.

Mijn missie is om jou de ogen doen openen. Jouw hart te raken en de schoonheid te voelen / zien. Ik wil jou bewust maken van jouw kijk op jouw leven. De mogelijkheden te ervaren, het stuur in eigen handen te nemen. 

Mijn levenservaring is de gedachte achter Schitterend Leven. De basis hiervoor, werd in mijn pubertijd gelegd. In die tijd werd er bij mij een hersentumor ontdekt en ik kwam terecht in een periode vol onzekerheid, verdriet en vechtlust.
De inzichten, ervaringen en de zelfkennis die ik toentertijd heb opgedaan, wil ik met jou delen. Deze periode duurt nog voort, ik word nog dagelijks geconfronteerd met de gevolgen. Het is niet altijd makkelijk, maar ondanks dat, voel ik me een rijk mens. Ik maak veel mooie dingen mee en mag me omringen met schitterende mensen. Dat maakt mijn leven compleet.

Je kunt bij Schitterend Leven terecht voor rust, betekenis, fietsen, dromen, mogen zijn, plannen maken, bloeien / groeien, licht-energie, inspiratie, gesprekken, creativiteit en vrijheid. Voel je thuis in een schitterend leven.

OPLEIDINGEN & WERK

 • Winters van 2017 en 2018: Ondersteunend werk bij Gasthof Sonnenlicht in Maria Alm (Salzburgerland) in Oostenrijk
 • Zomer 2017: 3-daagse LICHTopleiding tot Lichtbegeleider bij Light Up Today 
 • Zomer 2016: 4-daagse training ‘Reizend Ondernemen’ van Wonderlijk Werken over plaats onafhankelijk werken.
 • Najaar 2015: Gestart met mijn levensproject Schitterend Leven.
 • Inwijding Reiki I (bij: Holistisch Centrum Gaia).
 • Opleiding tot Levenscoach (1 jaar, Sonnevelt opleidingen).
 • Eigen praktijk als kunstzinnig therapeut ”Schitterend Kind” (voor mensen geconfronteerd met kanker).
 • Diverse cursussen binnen de School voor Imaginatie (waaronder Imaginatie bij kanker en andere chronische ziekten).
 • 2008 – 2012: Kunstzinnige therapie aan de Hogeschool in Leiden (4 jarige HBO-opleiding).
  Bachelor of Art therapies is behaald in 2012.

 

Wie ben ik