Aleid Collaris

   
Ik ben Aleid, 33 jaar en ik werk als kunstenares.
Ik neem je mee in een wereld van schoonheid, licht en vele  mogelijkheden. Inspiratie en betekenis, het is dichterbij dan je denkt.

Mijn missie is om jou de ogen doen openen. Jouw hart te raken en de schoonheid te voelen / zien. Ik wil jou bewust maken van jouw kijk
op jouw leven. 

Mijn levenservaring is de gedachte achter Schitterend Leven. De basis hiervoor, werd in mijn pubertijd gelegd. In die tijd werd er bij mij een hersentumor ontdekt en ik kwam terecht in een periode vol onzekerheid, verdriet en vechtlust. De inzichten, ervaringen en de zelfkennis die ik toentertijd heb opgedaan, wil ik met jou delen.

Deze periode duurt nog voort, ik word nog dagelijks geconfronteerd met de gevolgen. Het is niet altijd makkelijk, maar ondanks dat,
voel ik me een rijk mens. Ik maak veel mooie dingen mee en mag me omringen met schitterende mensen. Dat maakt mijn leven compleet.