Bron foto

Je kent het vast wel; de gezelligheid van een kopje thee in het bijzijn van goed gezelschap. Of juist een kopje thee met chocola en een boek, terwijl je in bad zit of gezellig op de bank met kaarsjes om je heen. Heerlijke momenten om weer even op te laden. Zoals ik vroeger melk in mijn thee kreeg bij mijn opa en oma, geniet ik nu meer van een kopje pure groene thee (met verse gember) of een kruidenthee. De warmte en de smaak, daar kan ik echt van genieten. Ik drink het gerust de hele dag door. En zo komt het dat ik alle labeltjes heb kunnen verzamelen van de yogi tea. Dit zijn niet zomaar labeltjes. Ze bevatten wijze teksten, die mij aan het denken zetten. Een tijdje geleden heb ik ze allemaal opgeschreven en vandaag deel ik ze met jou. Welke quote is voor jou van betekenis?

 

YOGI TEA

 

Let your
heart
guide you.

 

Sing from
your heart.

 

Live light, travel
light, spread
the light,
be the light.

 

Be proud of
who you are.

 

Say it straight,
simple and
with a smile.

 

Een kopje wijsheid

Foto: rikkisnyder.com

 

Joy is the
essence
of success.

 

The voice
of your
soul is breath.

 

I am beautiful, I am
bountiful,
I am blissful.

 

A relaxed
mind is a
creative mind.

 

Let things
come
to you.

 

Let your heart
speak to
other’s hearts.

 

Let your
heart
guide you.

 

Empty yourself
and let the
universe fill you.

 

Love without
trust is a
river without water.

 

Your soul
is your
highest self.

 

Life is a chance.
Love is
infinity.
Grace is reality.