Bron foto.

Over een aantal dagen is het kerst. De tijd van cadeau’s, versieringen, lichtjes en kerstborrels is weer aangebroken. Een leuke en gezellige tijd vind ik het altijd, maar ook een periode waar het veel (te veel) draait om materiële cadeau’s. Wil je het dit jaar eens anders aanpakken en het over de minimalistische boeg gooien? Geef dan iemand die jou dierbaar is, het meest originele cadeau van het universum 

 

Inderdaad, je leest het goed. Je kunt een dierbare een ster cadeau doen! Om je vriend(in), ouders of je zus eens een ander cadeau te geven, heb ik hier een schitterend idee voor jou! Het Nederlandse bedrijf Online Star Register (OSR), geeft jou de mogelijkheid om een ster te laten registreren voor een persoon. Via een app kun je vervolgens jouw ster volgen.

 

Het OSR geeft jou de mogelijkheid een eigen stralende ster aan de hemel te registreren als een uniek, eeuwigdurend cadeau voor jouw vrienden en dierbaren. Personaliseer de ster door een constellatie, sternaam en sterdatum te kiezen. Een persoonlijke ster registeren is een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren!”

 

 

Zie www.osr.org voor dit originele cadeau en kies uit de volgende drie opties: OSR Cadeaupakket, OSR Cadeaukaart (beiden €39,-) of de Online Star Gift voor €24,-

 

Wie geef jij het meest originele cadeau van het universum? :-) Ik denk er nog over na, wie ik hiermee zou kunnen verblijden.