Don’t worry about making waves
simply by being yourself.
The moon does it all the time

Scott Stabile

 

Nieuwe maan in Ram
En jawel, het is vandaag weer nieuwe maan! Dit keer staat hij in Ram. Een nieuwe maan die staat voor een nieuw begin, een schone lei. De zon en de maan staan beiden in dit vuurteken. Oftewel, het is de energie van in actie komen!

Maankracht
Vandaag kies ik ervoor om mezelf weer eens een maankracht-sessie (Cup of MoonLight) te geven. Dit lijk ik de laatste tijd nog wel eens te vergeten, dus ik kies ervoor om verder geen klanten te begeleiden vandaag! Ik stem me af op de energie van nieuwe maan en schrijf mijn dromen op. Datgene wat ik wil zaaien en manifesteren, vanuit mijn kern.

De tip die ik bij deze jou wil meegeven:
vandaag en morgen is de energie van de nieuwe maan in Ram extra sterk. Dus kom in actie, ga doen wat je al langer wilt doen én plant de zaadjes van je dromen! Gooi ze het universum in en laat het gebeuren. De wonderen liggen voor het oprapen! 

Zou je ook eens een maankracht sessie willen ervaren? Goede vrijdag 19 april is het volle maan. Ik heb die ochtend 1 plekje vrij. Dit geldt ook voor zaterdagochtend 20 april. Op beide dagen is de energie van volle maan zeer sterk.
Stuur me gerust een mail naar info@schitterendleven.nl wanneer je vragen / interesse hebt.

Lees vorig bericht:
mijn ziel wil vrij zijn
EEN BELANGRIJK KEUZE | Mijn ziel wil vrij zijn

Schitterende ervaring Een schitterende ervaring tijdens mijn hersenoperatie, heeft me laten ervaren dat mijn ziel vrij wil zijn. Ik ben...

Sluiten