Bron foto

Het zal je vast niet ontgaan zijn, dat ik bijna dagelijks één van mijn versjes deel op Facebook en Instagram. Ik deel ‘kopjes liefde’ uit, om het leven te laten schitteren. Uiteraard hoop ik jou hier ook mee te inspireren en motiveren. In het voorjaar van het afgelopen jaar ben ik begonnen met het schrijven van versjes. Eigenlijk geheel spontaan en ik ben er toen niet meer mee opgehouden haha. Het was een tijd dat ik veel illustreerde op hout en papier en daar is dit uiteindelijk uit voortgekomen. In eerste instantie wilde ik verdergaan met mijn illustraties op hout, maar nu ik onderweg ben wordt dat lastig. De versjes daarentegen kan ik overal – van waar dan ook ter wereld – schrijven. Dus bij deze (vanuit Oostenrijk) deel ik je mijn lievelings versjes ♡.

 

 

 

En tot slot nog een paar woorden vanuit mij als persoon 

Mijn lievelings

Ook jij mag deze kopjes liefde uitdelen! Mocht je iemand in gedachten hebben die baat heeft bij een bepaalde tekst of vind je het leuk om dit zomaar te doen? Dan houd ik je niet tegen ;-) Daar zijn ze immers voor; ze mogen worden verspreid om de wereld te laten schitteren!

 

Welke spreekt jou het meeste aan / is op jou van toepassing?