Dit is alweer de vierde blog, waarbij ik  mijn week in foto’s met jou deel. Ik had een leuke en afwisselende week. Lees je mee? :-)

 

Maandag was ik nog bij familie in Limburg. In de middag pakte ik de trein terug naar Leiden.
Dinsdagochtend ben ik samen met een vriendin wezen ontbijten bij Hof van Sijthoff. Dit is een lunchroom, waar mensen met een beperking worden opgeleid om in de horeca te werken. Het is gevestigd in de Doezastraat in Leiden.

Mijn week in foto's #4

Hof van Sijthoff, lunchroom in Leiden

 

Ik zou die avond naar de workshop ”Onmogelijke dromen” gaan van Superheldmaar dat heb ik uiteindelijk afgezegd. Sinds maandag was ik bij vlagen misselijk en had ik last van mijn buik. Ook de moeheid van de week ervoor was nog aanwezig (de duizeligheid liet zich bijna niet meer voelen). Die avond met mijn zusje Bridget Jones Diary gekeken (gisteravond deel 2). Zijn we in ieder geval voorbereid op het derde deel, dat in september in de bioscopen zal draaien. Joepiee..!

 

Mijn week in foto's #4

Ik heb verder gewerkt aan mijn blog en daarbij kijk ik altijd uit op deze muur met vrolijke stippen :-)

Mijn week in foto's #4

Een vriendin nam deze vrolijke bloemen mee, die ze zelf had geplukt. En ze staan nog steeds heel mooi! :-)

Mijn week in foto's #4

En we bakten pannenkoeken (met groenten) en we aten bovenstaande pannenkoek als toetje, met verse aardbeien en blauwe bessen. Even opwarmen en klaar…!

Mijn week in foto's #4

+ een restant de volgende morgen als ontbijt ;-) Dit is overigens gemaakt zonder melk (wel met havermelk), een beetje keltisch zeezout en biologische pannenkoekenmix met een ei.

Mijn week in foto's #4

Ik heb een recept gedeeld op mijn blog, over dit smoothiebowl – ontbijt. Klik hier voor het recept.

Mijn week in foto's #4

En ik maakte voor het eerst springrolls! Het zijn rijstbladeren, waar ik noedels in heb gedaan, met avocado, zalm en komkommer. Erg lekker, maar ik moet nog uitvinden hoe ik ze het beste kan eten ;-)

 

Ook werkte ik 1 dag als daghost op Dé Plek. Dit is een plek in Leiden, waar je kunt flexwerken / co-werken. Ook kun je hier een kantoorruimte huren.
Dé Plek is erg gezellig. We lunchen met elkaar en door te co-werken, leer je nieuwe mensen kennen. En nog een voordeel, je kunt van elkaars expertise gebruik maken!! Zie hier de website van Dé Plek, die tegenwoordig ook in Haarlem (vlak achter de IKEA) en Eindhoven te vinden is.
Zo ging ik aan het einde van de week naar de vrijdagmiddag-borrel. Iedere vrijdag om 17.00 is er een borrel, om op een leuke manier de week af te sluiten! Ik had leuke en mooie gesprekken, wat voelde als een mooie afsluiting van de week.

 

In het weekend ging ik naar zee. De hele zaterdagmiddag was ik op het strand te vinden. Ik had erg veel behoefte om er in mijn eentje op uit gegaan. En wat heeft me dit goed gedaan. Sindsdien heb ik geen last meer van die nare vermoeidheid. Ik heb weer even mogen ervaren dat ik ook vanuit Leiden de vrijheid kan opzoeken. Wat ben ik blij dat ik ben gegaan, ik had dit echt nodig!

 

Mijn week in foto's #4

Op het strand ben ik in dit mooie boek begonnen! Ik raad het nu al aan, wanneer je je leven op verschillende gebieden onder de loep wilt nemen. En uiteraard: wanneer je hier iets mee wilt doen!

 

Mijn week in foto's #4

Heerlijk een middagje voor mezelf: lezen, schrijven, ideeën uitwerken, fotograferen en slapen ;-) Ik ben maar liefst tot twee keer toe in slaap gevallen.

 

Mijn week in foto's #4

 

Mijn week in foto's #4

Een aantal kinderen waren aan het vliegeren!

En tot slot ging ik zondag naar de verjaardag van een vriendin in Delft. Ik nam o.a. deze klaproos voor haar mee :-)

Ik sloot het weekend af met deel 2 van Bridget Jones!

 

Mijn week in foto's #4

 

Tot volgende week! X

 

ps. Volg me ook op Instagram voor dagelijkse foto’s van een Schitterend Leven!