Van afgelopen week heb ik maar een paar foto’s, dus daar moeten we het mee doen ;-) Naast dat ik aan het begin van de week niet vooruit te branden was (ondanks vroeg opstaan, gezond eten en noem maar op), was het wel een leuke week. Bij deze dus mijn week in foto’s. Kijk en lees je weer mee?

 

Zo ben ik met een vriendin naar de sauna geweest (Fitland Leiden, naast het centraal station), tijdens de badkleding-mag-dag ;-) Het leuke van deze sauna is dat je een geweldig uitzicht hebt over Leiden. Ook zie je in de verte de duinen en Den – Haag (dachten we)! Ik ben hier nu vaker geweest en ik moet zeggen dat het uitzicht de sauna leuker maakt. Wanneer het niet zo hoog had gelegen, had ik het een stuk minder gevonden.

Mijn week in foto's #5

Foto: www.treatwell.nl

Mijn week in foto's #5

Ook at ik weer lekkere en gezonde ontbijtjes (en andere maaltijden natuurlijk).

Mijn week in foto's #5

Vond ik het weer tijd voor gezellige kaarsjes.

 

Woensdag zat ik een gedeelte van de dag in de bieb, samen met een vriendin. Zij aan haar onderzoek, ik aan een artikel over ‘Je kunt meer dan je denkt‘ (voor de website van UWV Perspectief)In de binnentuin van de bibliotheek hielden we pauze. Ik zal hier binnenkort wel een foto van laten zien, erg mooi!

 

Ook kocht ik wat nieuwe spulletjes voor in mijn kamer:

Mijn week in foto's #5

Deze vaas kwam ik bij de Wibra tegen. Die ik overigens alweer verplaatst heb, ik vond ‘m te groot voor op de houten plank.

 Mijn week in foto's #5

Een leuk vogeltje (muursticker) die ik bij PLUUM kocht. Hij is neergestreken op een klapdeurtje van mijn inbouwkast.

http://www.pluumwinkel.nl/

En zaterdag ben ik ook nog naar de IKEA geweest, terwijl het heel mooi weer was! Oeps… En dit keer ook weer met een vriendin ;-) Voor nu is het ook wel weer even mooi geweest, met het kopen van spullen voor in huis. Ik ben immers op de minimalistische tour.

Een schitterend kind - gedicht

Ook schreef ik een gedichtje over ‘Een schitterend kind’. Die kun je hier teruglezen. 

 

Donderdag werkte ik aan mijn blog op Dé Plek (flexwerkplek). Vrijdagavond met mijn zusje sushi gemaakt + film gekeken en zondag ging ik naar zee. Dit keer weer met een andere vriendin. Wat een vriendinnen week!

 

Ik moet er wel bij zeggen, dat het lijkt alsof ik een perfect beeld schets van hoe mijn weken eruit zien. Nu is het ook wel zo dat ik een leuk leven leid, naast de wat minder fijne momenten (die er ook zijn). Deze kan ik omschrijven als zware vermoeidheid, het gevoel hebben alleen maar te willen slapen, vocht vast houden (vooral met dit warme weer) en snel overprikkeld zijn. Ik ben dus ook heel dankbaar voor alle mooie momenten die ik mee mag maken, ook al kosten deze vaak erg veel energie. Toch vind ik dit het waard. Dan is het maar zo dat ik de dag erna rustig aan moet doen. Het hangt er ook vanaf wat ik doe, want vaak kunnen dingen juist ook energie geven. 

 

Workaway

 

Afgelopen week heb ik besloten vanaf september 1 a 2 maanden weg te gaan. Ik koop een enkele reis (zoals ik dat laatst ook gedaan heb) en ik zie wel wanneer ik terugkom ;-) Aangezien ik niet de financiële middelen heb om zomaar weg te gaan, maakt Workaway dit wel mogelijk. Voor kost en inwoning werk ik 4 – 5 uur op een dag, 5 dagen in de week. Het gaat vaak om werken op een boerderij, meehelpen in een Bed & Breakfast, verzorgen van dieren etc. Ik kan kiezen uit bijna alle landen van de wereld. Op het moment weet ik nog niet waar ik naartoe ga, dat ga ik de komende tijd uitzoeken :-)
Waarom ik dit ga doen? Ik heb op het moment een sterke behoefte om voor een langere tijd in het buitenland te wonen, werken en reizen. Ook om mezelf te ontwikkelen, buiten de landsgrenzen van Nederland. Aangezien Workaway veel mogelijkheden biedt, kan ik werk kiezen wat voor mij te doen is qua energie. Daarnaast kan ik voor Schitterend Leven blijven werken, door middel van fotografie, schrijven, tekenen en verhalen verzamelen / vastleggen in woord en fotografie!
Later meer hierover
.

 

Zo, dat was het wel weer voor deze keer ;-) Tot volgende week!