Ik heb weer eens wat foto’s bij elkaar verzameld, gemaakt met zowel mijn telefoon, als met mijn DSLR camera. Het was een afwisselende week en ik voelde me weer eens energiek :-) Ik had namelijk mijn ochtendroutine weer opgepakt en dat beviel goed. Ook was het een week van veel dieren. Je leest het hieronder!

 

Aan het begin van de week legde ik een schitterend beeld vast van Sarah. Klik hier voor meer foto’s van deze shoot. Het was een heerlijke middag aan zee! Dit was al de derde keer in 1,5 week tijd dat ik op het strand te vinden was ;-)

 

De schittering van Sarah: ''Ik zeg JA tegen avontuur.''IMG_0908

 

Verder ben ik met name in de ochtenden productief geweest. Ik begon de dagen met lezen uit Je kunt je leven helen van Louise Hay en met schrijven (zowel met pen en papier als in blog-vorm). Wanneer je dit soort creatieve dingen voor 9.00 uur in de ochtend hebt gedaan, kan je dag al niet meer stuk ;-) Geloof me, het boek The Miracle Morning is niet voor niets zo’n succesvol boek. Ik wil het graag gaan lezen!

 

 

Woensdag postte ik mijn blog over Leven dankzij medicijnen – deel 3 en ik vind dit toch altijd wel spannend. In dit artikel lucht ik mijn hart en stel me kwetsbaar op. Als ik eerlijk ben, doe ik dit ook het liefste. Het is dat ik jullie ermee wil inspireren, maar tegelijkertijd is het voor mezelf ook een uitlaatklep. Schrijven hierover helpt me te relativeren, de dingen weer even op een rijtje te zetten. En dat is fijn!

 

Mijn week in foto's #6

Ik maakte een leuke foto van mijn idyllische straatje :-)

 

IMG_3007

Woensdagavond at ik met een vriendin in het park. Heel fijn dat dit praktisch mijn voortuin is :-) We maakten o.a. een lekkere salade. 

Mijn week in foto's #6

Ik dronk sinds lange tijd weer eens bloedzuiverende brandnetelthee.

 

Mijn week in foto's #6

En maakte ik lekkere en gezonde ontbijtjes. Dit is een ontbijt van blauwe bessen, kiwi, banaan en kaneel. De kokosrasp en havermout kwamen er na de foto-opname pas bij. 

 

Ook was ik donderdag weer op Dé Plek te vinden, waar ik ’s middags met mede-plekkers een ijsje ging halen. Het was nog zo lekker weer! Ik zal deze week eens wat foto’s maken van Dé Plek.

 

Aan het einde van de week hield ik me bezig met klusjes, schoonmaken etc., aangezien ik vrijdag naar mijn ouders ging voor een kleine week. 

 

Mijn week in foto's #6

Suusje (katje van mijn ouders), maakte een heel ontspannen indruk ;-)

 

Mijn week in foto's #

En ik maakte een foto van het pootje van de kat van mijn zusje, geheel anoniem ;-)

 

En nu we toch met huisdieren bezig zijn, dan ook maar een foto van onze hond Kyra:

 

Mijn week in foto's

 

Zaterdag ging ik met een vriendin en onze moeders de eerste etappe van het Pieterpad lopen. We startten in Pieterburen en liepen naar Winsum (12 km). Maar niet voordat we naar de zeehondencrèche waren geweest. Erg mooi en waardevol werk dat ze daar doen.
Binnenkort komt het verslag over de eerste etappe van het Pieterpad op de blog!

 

Mijn week in foto's #6

3 op een rij.

Mijn week in foto's #6

De eerste zeehond in het opvangcentrum voor zeehonden. Toen nog in een teil met water.

Mijn week in foto's #6

Let’s start!

 

Mijn week in foto's #6

De wandeling was zo mooi, kijk maar naar dit uitzicht!

 

Mijn week in foto's #6

We sloten de week op zondag af, met taart (trouwdag van mijn ouders)! 

 

Dit was mijn week :-) Ik ga er komende week weer wat van maken en wil nog meer schitterende momentjes plukken. Wat heb jij zoal op de planning staan?