Vanaf nu wil ik mijn foto’s (die de schitteringen van het leven bevatten), wekelijks met je delen. Dit keer zijn het de schitteringen in Italië. Over het algemeen maak ik deze met mijn spiegelreflex camera. Ik ben al een aantal jaar bezig met fotografie en ik kan wel zeggen dat ik hierin mijn passie gevonden heb! :-) Dus bij deze, mijn week in foto’s, met als thema: Italië.

 

Ik ga op reis en neem mee:

 

Medicijnen! Zo belangrijk. Mocht ik iets vergeten, dan heb ik een probleem. Geloof me, je kunt niet zonder hormonen. Dus, ik stop altijd alles in een tasje bij elkaar. Dit tasje gaat overal mee naartoe, zodat ik alles bij de hand heb.

Mijn week in foto's - Italië

Pillen en spuiten

 

 

Lizanello en Pistoia (Noord Toscane)

 

Mijn week in foto's - Italië

Het uitzicht vanaf het huisje in Lizanello.

 

Mijn week in foto's - Italië

Uitzicht vanaf het huisje.

 

Mijn week in foto's - Italië

Moi!

 

Ik was samen met een vriendin en haar familie in een leuk huisje. Mocht je inspiratie willen opdoen, omdat je ook een keer naar Toscane wilt? Kijk dan naar dit huisje.

 

Mijn week in foto's - Italië

Zaterdag in Pistoia lag er een teken van bescherming op mijn pad ;-)

 

Zondag maakten we een prachtige en zware wandeling (een steil pad, alleen maar met keien). Hier heb ik geen foto’s van. In de middag maakte ik onderstaande foto’s van planten en bloemen.

 

Mijn week in foto's - Italië

In de tuin stonden citroenbomen!

 

Mijn week in foto's - Italië

Roos in de knop.

 

Mijn week in foto's - Italië

 

 

Mijn week in foto's - Italië

 

 

Maandag gingen we naar het wereldberoemde Pisa! Zoals de meeste toeristen de toren proberen tegen te houden of om te duwen, hebben wij ons ingehouden ;-)

 

https://www.schitterendleven.nl/leven-dankzij-medicijnen/

Pisa!

 

IMG_0391

 

Dinsdag maakten we een autorit van een paar uur, langs mooie uitkijkpunten! Wat werden we duizelig en misselijk van alle haarspeldbochten. Dat was net wat minder, maar verder erg mooi. Leuk ook dat je in de verte de besneeuwde bergtoppen ziet van de Apennijnen.

 

Mijn week in foto's - Italië

Even een auto op de foto voor de Italiaanse sfeer!

 

Woensdag naar het leuke stadje Lucca!

 

Mijn week in foto's - Italië

Waar ik mezelf even fotografeerde ;-)

 

 

Mijn week in foto's - Italië

Mijn eerste bruidsfotografie ;-)

 

Donderdag naar Vinci geweest, de geboorteplaats van Leonardo da Vinci! Een lieflijk en klein plaatsje.

 

Mijn week in foto's - Italië

 

En verder veel (taart) gegeten, dus ik mag weer even wat gaan opletten (zover dat hier kan in Italie)! ;-)

 

Mijn week in foto's - Italië

Pistache-taart in Lucca

 

Op het moment zit ik in Florence en ga ik in mijn eentje verder. In ieder geval blijf ik drie nachten in het PLUS Florence – hostel en zie dan wel weer verder. Het kan zijn dat ik in Italië blijf, maar misschien ook wel niet!

 

Lees en kijk je volgende week weer mee naar een nieuw foto – verslag?

 

 

Liefs, Aleid