Dit was een jaar geleden mijn uitzicht. Bovenop een berg in het Hochkönig-gebergte, waar ik geregeld kwam voor o.a. het schitterende uitzicht.
Mijn voeding voor nieuwe inzichten.
Nieuwe ideeën en inspiratie.
En bovenal om dit allemaal uit te werken in mijn schrijfwerk!

On top of the world
De ó zo mooie en lichte wereld. Daar ‘on the top of the world’! Op dat moment volgde ik de ‘Kickstart your business’ training van Zakenmeisje en ik maakte er mijn mindmap. Iets wat ik van nature vaker doe, want ik houd ervan om te brainstormen op papier. Om aandacht te geven aan mijn kernwaarden. Vrijuit te kunnen dromen!

Daar bovenop die berg is voor mij de verbinding met de lichtwereld heel dichtbij! Het is de wereld van transparantie, blijheid en vrijheid. Op dat moment voelde ik opnieuw wat ik te doen heb hier op aarde.

Ik ben door de jaren heen – de gebeurtenissen die me hebben gevormd tot de vrouw die ik nu ben – gaan leren hoe belangrijk het is te leven vanuit mijn essentie en de daarbij behorende mogelijkheden! We zijn állemaal net zo verantwoordelijk voor ons eigen leven en de keuzes die we van daaruit maken.

De lichte wereld (daar waar we vandaan komen en weer naar terugkeren) is om ons heen en in ons. Voor mij is dit altijd normaal geweest en daar wil ik jou maar al te graag bij inspireren en motiveren!

Jij hebt een keuze!
Jij bent licht en mag leven vanuit licht.
Jouw hart & ziel heb je niet voor niets; gebruik haar.
Leef vanuit vertrouwen!
Leef vanuit jouw kernwaarden en begin te ervaren wat er allemaal mogelijk is!

Sinds de dag dat ik bovenop die berg mijn MINDMAP aan het schrijven was, heb ik veel mooie vrouwen mogen begeleiden vanuit licht. Vragen en thema’s als: zelfliefde, meer tijd en rust voor mezelf, doen waar ik blij van word, maar ook; hoe neem ik de regie over mijn leven? staan vaak centraal tijdens een sessie / traject Cup of Light.

Nu ben ik ook benieuwd naar jou! Welke kernwaarden zijn op jou van toepassing? Wat vind JIJ belangrijk?
kernwaarden

Verlangen naar de bergen
Kleurige tulpjes in een winters landschap. Het was vorig jaar (en het jaar ervoor) mijn uitzicht vanaf ‘mijn’ balkon. Ik woonde gedurende twee winterseizoenen in het mooie en gezellige Oostenrijkse Maria Alm, gelegen aan het Hochkönig gebergte.

Ruim 2 jaar geleden maakte ik de beslissing om de winter door te brengen in de Alpen. Iets waar ik al van kleins af aan naar verlangde. Ik was dat jaar in de herfst en winter door ons kikkerlandje gaan fietsen. Een periode die vroeg om met de wind mee te gaan. En tijdens die 2,5 maand op de fiets, werd het verlangen naar de bergen, enorm aangewakkerd.

Mijn verlangen om voor een langere tijd ik de bergen te leven, was zeer sterk. Vanuit dat gevoel ben ik gaan meebewegen.

Money Mindset
Financieel had het wel wat voeten in de aarde. Zowel voor mijn fietsreis, als de winterseizoenen in de bergen. Ik ben voor lange tijd iemand geweest die snel vanuit ‘tekorten’ dacht. Maar toen ik vanuit mijn hart de keuze maakte om voor onbepaalde tijd door NL te fietsen en de winter door te brengen ik de bergen, was het vertrouwen zó groot! Het verlangen kwam van heel diep, waardoor mijn hoofd zich er niet meer mee ging bemoeien.

Door het tv-programma Ik Vertrek ben ik bij een erg leuk gezin terecht gekomen, met een bijzonder verhaal: Hotel Sonnenlicht. Ik begon alles vanuit mogelijkheden te zien en zo kwamen zij op mijn pad!

Overvloed
Het tekort verdwijnt als vanzelf, wanneer je vanuit je hart en ziel een keuze maakt! Wat er dan ontstaat is OVERVLOED. Dit is dan wel niet gelijk op je bankrekening te zien, maar doordat ik me heel vrij en blij begon te voelen, ben ik gaan ervaren wat een rijkdom ik in me heb! En ik ben ervan overtuigd dat het allemaal begint bij dit fijne gevoel van vrijheid.

En hier kun jij vandaag al mee beginnen! Stel je iedere dag de vraag: Hoe wil ik me voelen? Ook dit hangt samen met de keuzes die je maakt. Maak je deze vanuit je hoofd of vanuit je hart? Kies je alleen voor zekerheid of krijgt de onzekerheid ook de ruimte? Het komt jezelf en jouw leven ten goede, wanneer je hier aandacht aan gaat schenken. De schitterende momenten liggen voor het oprapen!