Ik heb voor het eerst een lichtsessie mogen ervaren dankzij Aleid. Wat een bijzondere ervaring! Niet alleen ik werd er heerlijk ontspannen en zen van, ook mijn paard deed op afstand blijkbaar gezellig mee met de sessie. Zó bijzonder! Dankjewel Aleid, voor de inzichten én bevestiging!

Anouk - Paard & Intuïtie

Van de week is Aleid bij mij gekomen om mijn kleding kast helpen te sorteren. Pfioe, ik heb een hele berg kleding die ik al jaren bewaar en niet draag weggebracht naar de weggeefwinkel, wat een bevrijding!
Aleid heeft me geholpen om te voelen van welke kleding ik werkelijk blij wordt, wat past er nu bij mij, wat wil en mag ik van mezelf laten zien. Het raakte ook persoonlijke thema’s die ik kan omzetten door voor nieuwe kleding te kiezen waarin ik meer tot mijn recht kom en meer opval (wat ik best wel eng vind maar nu goed voelt). Het voelt heel bevrijdend, een nieuwe start, een overzichtelijke kledingkast met alleen kleding waar ik blij van wordt.
Aleid stelt goeie vragen, ze is heel doortastend en haar aanpak hielp mij supergoed om keuzes te maken vanuit mijn gevoel.
Ze doet het met veel plezier, lichtheid, bedrevenheid en neemt alle tijd voor je. Echt een aanrader!
Dankjewel lieve Aleid!

Annelies - Kunstzinnige therapie HSP

Ik heb een hele fijne en inspirerende sessie met Aleid op de fiets gehad! Aleid heeft een hele prettige manier van leiding geven maar geeft ook ruimte om dat wat er is te laten zijn. En door haar afstemmen heeft ze mij precies dat wat ik nodig had verhelderd en benoemd.
Zou het iedereen aanraden! Héél mooi.

Anke

De lichtsessie bij Aleid was heel bijzonder en ontspannend. Ik was benieuwd of ik wel iets zou merken van de healing op afstand, maar toen de sessie begon, voelde ik meteen een tinteling door mijn hele lijf. De energie stroomde door mijn lichaam, ik kreeg het warm en alles werd lichter (ook al had ik mijn ogen dicht en was het buiten aan het regenen). Ik voelde me gedragen en heel krachtig. Wat ik speciaal vond, is dat Aleid na de lichtsessie haar ervaring met mij deelde en specifieke beelden van mij door had gekregen. Voor mij was dit een mooie bevestiging van het punt waar ik op dit moment in mijn leven sta. Dankjewel Aleid voor deze prachtige sessie.

Anne Neijnens - Innerlijk reisleider

Aleid is een prachtig mens, vol lichtenergie. De Cup of Light sessie was super bijzonder en uniek. Er gebeurde energetisch veel tijdens deze sessie. Aleid gaf mij bijzondere inzichten mee aan de hand van beelden die zij zag en een symboolkaart. Hierover in gesprek met haar gaan was echt super interessant. Aleid laat je echt de ruimte nemen! Laat je er zijn! Ze luistert vanuit pure verbinding. Wauw! Ik heb hier onwijs veel aan gehad; & nu nog steeds! Ik voel dat deze sessie veel met mij heeft gedaan. Het heeft licht geschenen op mijn ‘schaduwkant’, wat nu ook gezien mag worden. Liefde en ruimte mag krijgen. Ik ben Aleid dan ook onwijs dankbaar voor deze sessie! Het werkt zeer reinigend en geeft je veel licht en liefde. Aleid bedankt voor je liefde en hartverwarmende energie! Prachtig hoe jij mensen in het licht zet door middel van een lichtsessie. Zeker een aanrader om je bij Aleid te laten begeleiden en inspireren door licht!

Simone

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat ik een lichtsessie van Aleid heb gehad. Mijn ervaring in het moment zelf was ultiem ontspannen. De inzichten kwamen daarna. Ik vond het heel fijn om zowel van te voren als naderhand het een en ander samen te bespreken en vanuit een ander perspectief te bekijken. Sowieso is Aleid een warmhartig mens, waarbij je je direct op je gemak voelt. Alles mag er zijn en alles is oké. Ondanks “de afstand” voelt het heel dichtbij en vertrouwd. Een absolute aanrader als je het mij vraagt! En ik kom sowieso bij je terug. Een topper ben je!

Imke

Wat een fijne ervaring met Aleid en het lichtwerk. Haar begeleiding is erg treffend en ze neemt uitgebreid de tijd voor je. Van een afstand voel je haar lieve kracht en wijsheid. Een aanrader!!

Tessie

Een paar weken terug heb ik een lichtsessie gekregen van Aleid, heerlijk! Ik viel heel snel in slaap, terwijl ik nooit zomaar overdag in slaap val. Zeker voor herhaling vatbaar, het gaf me rust. Dankjewel Aleid.

Renate

Ik heb paar weken geleden een licht sessie van Aleid mogen krijgen. Een fijne en ontspannen ervaring. Fijn dat je mij inzicht hebt gegeven in soms moeilijke situaties! Hier kan ik wat mee voor in de toekomst.

Marlot