Een aantal weken geleden was ik met mijn ouders een weekendje in Twente. We stonden op een natuurcamping in het kleine plaatsje Rossum. Het was een heerlijk weekend in de natuur! Van daaruit zijn we naar een prachtige Engelse landschapstuin geweest (het was Tuinen weekend), waar ik me heb kunnen uitleven met mijn camera ;-) De schitteringen die ik hier heb kunnen vastleggen, laat ik je hieronder zien. Ik zou zeggen, laat de natuur je inspireren. 

 

IMG_1610

Schitteringen van de natuur

 

Schitteringen van de natuur

Schitteringen van de natuur

Schitteringen in de natuur

 

Die zondag maakten we een prachtige wandeling in het landgoed de Mosbeek. Onderstaande foto’s heb ik tijdens deze wandeling gemaakt. Enig nadeel, het was echt bloedje heet. Gelukkig waren er onderweg bomen en bossen. 

We eindigden bij Watermolen bels in Mander (vlakbij de Duitse grens en niet zo ver van Ootmarsum vandaan), met thee en aardbeien mét slagroom. Ze noemen dit restaurant ook wel ’t mooiste plekje van Twente! Mocht je daar eens in de buurt zijn, dan raad ik dit zeker aan (net als de hele omgeving, ik wist niet dat het hier zo mooi was). 

 

Schitteringen in de natuur

Schitteringen in de natuur

Schitteringen in de natuur
Schitteringen in de natuur

 

Schitteringen in de natuur

Schitteringen in de natuur

Schitteringen in de natuur

Schitteringen in de natuur

Schitteringen in de natuur