Algemene voorwaarden

Voorwaarden + bestelprocedure

P R I J Z E N

Per stuk: 2,00 euro *
Setje van 5 kaarten: 8,00 euro *

* De prijzen zijn exclusief verzendkosten.
** De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Verzendkosten binnen Nederland

Afhankelijk van het gewicht van je bestelling (brievenbuspost), zijn de kosten voor verzenden binnen Nederland tussen de €0,78 en €4,75
Voor het buitenland gelden andere tarieven.

Betaling, verzending en levertijd

De kaarten op de webshop – pagina zijn op voorraad en zijn te bestellen via info@schitterendleven.nl of via de contactpagina. Graag aangeven om welke kaart(en) het gaat en vermeld daarbij je adresgegevens. Vervolgens stuur ik je via de mail een factuur. Wanneer ik de betaling ontvangen heb, wordt de bestelling binnen 3 dagen verzonden. En daarna? Een kwestie van je brievenbus in de gaten houden ;-)

Retourneren 

Is je bestelling beschadigd of is er iets anders niet in orde? Neem dan gerust contact met me op, dan kunnen we er samen naar kijken. Je hebt als consument het recht je bestelling binnen 7 dagen te retourneren, vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. De kosten voor retourzending zijn voor jou als consument. Na ontvangst van de geretourneerde bestelling, zal het bedrag van het product worden teruggestort.

Privacyverklaring 

Ik vind jouw privacy van groot belang. Ik heb een privacyverklaring opgesteld die vanaf 25 mei 2018 is ingegaan. Klik door voor de privacyverklaring van Schitterend Leven.