WIL JIJ IEDERE MAAND – P O S T – VAN MIJ?

 

Er valt in het leven zoveel te ontdekken. De natuur zit vol verrassingen, maar ook als mens hebben we veel te bieden. Al FIETSENDE ontdek ik meer en meer de schoonheid van de kleine dingen. SCHOONHEID die ons als mens laat stralen. 

Zou jij graag P O S T met betekenis willen ontvangen in je brievenbus? Ik schrijf maandelijks brieven over zinvolle thema’s. Dit doe ik handgeschreven. Het zijn de dingen die ik onderweg (in mijn reis en leven) tegenkom en graag met jou wil delen!
Naast een maandelijkse brief krijg je een kaart met een mooi gedichtje. Om te versturen of als cadeautje aan jezelf. Zowel de brief als het gedichtje op de kaart is door mij geschreven. 

HALFJAAR ABONNEMENT van 6 brieven + 6 kaarten: 45,-

JAAR ABONNEMENT van 12 brieven + 12 kaarten: 75,-

LOSSE PRIJS van een maand (1 brief + 1 kaart): 10,-

MAILEN kan naar info@schitterendleven.nl

 

Ook leuk als cadeau aan je moeder of vriendin!